Kennismaken

Welke therapie past bij jou? Pas ik bij jou? De eerste zitting is een kennismaking waarin we in gesprek gaan over jou en je klacht. Zo wordt het duidelijk of je gebaat bent met haptotherapie of EFT en of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

De behandeling

 Beleven van jezelf. Mijn behandeling is altijd gericht op het beleven van jezelf. Ik laat je luisteren naar jezelf, je lichaam, je gevoel en je emoties. Dit gebeurt door middel van een gesprek, een oefening en ook door aanraking. Ik daag je uit in te gaan op vragen zoals: Wat doet dit met je? En wat is jouw reactie daarop? Zo wordt je bewuster wat invloed heeft op jou en op je klacht. Wat maakt je klacht erger en wat geeft verlichting? Je gaat ontdekken dat je kan kiezen voor een weg die voor jou en je lichaam het beste voelt, die past bij jou. Dat geeft ontspanning en in de meeste gevallen verdwijnen daarmee ook je klachten.

Lees meer

Under construction

Stap voor stap

Voor veel mensen is mijn manier van behandelen een nieuwe ervaring. Dat kan spannend zijn en dat begrijp ik. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat je je tijdens de behandeling voldoende op je gemak voelt.

Hoe lang duurt een behandeling?
Een zitting duurt een uur. Hoe lang een behandeling uiteindelijk duurt is afhankelijk van de persoon. Soms is een klein steuntje in de rug genoeg om weer zelf verder te gaan, terwijl in andere gevallen een langere begeleiding nodig is.

Maatwerk
Iedereen is anders. Afhankelijk wat het best bij jou past combineer ik haptotherapie en EFT.

Een verwijzing van de arts is niet nodig.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over huiselijk geweld. Klik dan hier.

Heb je een klacht? Klik dan hier.

Alles over beroepsgeheim. Klik dan hier.

Wil je meer weten over privacy? Klik dan hier.

Heb je een vraag?

Neem contact op