EFT – Emotional Freedom Techniques

Wat is het?

EFT is pijnloos, kan verbluffend snel effect hebben en is eenvoudig zelf te leren. EFT repareert ons energiesysteem. Samen met jou ga ik op zoek naar dat wat bij jou de pijn, spanning of de emotie waar je last van hebt oproept. Terwijl jij je hierop concentreert klop je op acupunctuurpunten. Ik help je hierbij. Het effect is meestal heel direct: weg is de pijn, onrust, angst, woede. En het resultaat is vaak blijvend!

Lees meer

Ons lichaam als energiesysteem. Ons lichaam functioneert dankzij de samenwerking van allerlei systemen. Zo hebben we behalve ons vaten- en zenuwstelsel ook een energiesysteem. Energie loopt via meridianen door ons lichaam. Deze meridianen werken, net zoals vaten en zenuwen, nauw samen met alle andere structuren in ons lichaam. Daarom kan een langdurige verstoring in een meridiaan, evenals een verstopping in een bloedvat, grote gevolgen hebben. 

Energiestoring veroorzaakt pijn en negatieve emoties. EFT is gebaseerd op de ontdekking dat lichamelijke klachten en negatieve emoties worden veroorzaakt door een storing in ons energiesysteem.
Een dergelijke storing kan ontstaan als we iets schokkends meemaken: er stokt dan even iets in ons. Dan is er als het ware kortsluiting in ons energiesysteem. Zoiets heeft gevolgen voor ons lichaam en onze emoties. Blessures blijven zeuren, we blijven angstig of geprikkeld ook al is het niet meer nodig. In sommige gevallen openbaren de klachten zich pas na langere tijd en worden ze niet gekoppeld aan de oorspronkelijke energieverstoring. Maar zolang de energie niet goed doorstroomt zal je minder goed herstellen. 

Wat kan EFT voor jou doen?

Under construction

Lees meer

Under construction

Ervaringen

Heb je een vraag?

Neem contact op